Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Apartament Przy Wydmie

Adres obiektu Na Wydmie 10, 76-270 Ustka
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 4 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Agnieszka
Dodano: 2015-08-06
Pobyt od: 2015-07-18 do 2015-07-25
 
 
  

* * * * N A P R A W D Ę W A R T O * * * * Serdecznie Wszystkim polecam pobyt w apartamencie. Jako rodzina pięcioosobowa było nam miło i przytulnie:). Okolica spokojna, Właściciele przemili. Pozdrawiam i Wszystkim życzę udanego wypoczynku :) Agnieszka, Maciej z dziećmi Weronika (10 lat) Michał (5 Lat) Miłosz (rok)


 
 

Aneta z rodziną
Dodano: 2013-08-18
Pobyt od: 2013-08-10 do 2013-08-17
 
 
 

Gorąco polecam apartament. Nowoczesny wystrój,świeże kwiaty, czyściutko,przemili właściciele,


 
 

Ela, Ola, Tomek, Mariusz
Dodano: 2013-08-08
Pobyt od: 2013-07-20 do 2013-08-03
 

Apartament wspaniale urządzony-przystosowany do pobytu rodziny z dziećmi.Przemili właściciele.Dobra lokalizacja.Byliśmy w Ustce 4 raz i myślimy,że nie ostatni. Gorąco polecamy!!!!!!!


 
 

Marzena Kamil Iga i Nina
Dodano: 2012-11-27
Pobyt od: 2012-08-25 do 2012-09-22
 
 
    

Same plusy - mili właściciele, świetny kontakt, bardzo wygodny i funkcjonalny apartament, fantastyczna lokalizacja. Bardzo miło nam się tam mieszkało i wakacje były naprawdę udane. Z pewnością będziemy chcieli tu kiedyś wrócić. Serdecznie polecamy :)


 
Beata, Wojtek i Tomuś
Dodano: 2011-06-10
Pobyt od: 2011-05-21 do 2011-06-04
 

Serdecznie polecamy ten apartament, jest ślicznie urządzony, funkcjonalny - zwłaszcza dla rodziców z małym dzieckiem :D. Będziemy bardzo miło wspominali urlop tam spędzony i pewnie jeszcze kiedyś tam wrócimy. Właściciele bardzo sympatyczni, mili i życzliwi - czyli same plusy. POLECAMY GORĄCO !!!!!


 
dagmara
Dodano: 2009-06-15
 

Serdecznie wszystkim polecam spędzenie urlopu w Apartamencie przy wydmie.Wyśmienite warunki, przemiły właściciel.Urlop w tym miejscu będzie bardzo udany:)


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Ustka w przewodniku

Bursztynowy Bałtyk, czyli gdzie i kiedy szukać bursztynu

Bursztynowy Bałtyk, czyli gdzie i kiedy szukać bursztynu

Trwa właśnie najlepszy sezon dla wielbicieli wypoczynku nad Bałtykiem w ciszy. Spacery brzegiem morza można połączyć z poszukiwaniem bursztynów.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie